Svenska miljöskurkar i Minnesota

Sverigedemokraterna i Kävlinge – vårt historielösa parti – som i sina annonser inte har med invandrarfrågan bland sina kärnområden har gjort ett nytt utspel i just invandrarfrågan.

Man säger att invandrarna genom sin ökade konsumtionsförmåga blir “rena miljöskurkar” när de kommer till Europa.
Ja, det är ju trevligt att de får det bättre när de kommer hit men eftersom arbetslösheten bland invandrare är högre än genomsnittet lär de nog aldrig bli lika stora miljöskurkar som rika Stockholmare som bosätter sig på Österlen eller de svenskar som redan finns i landet och har större konsumtionsförmåga.

Förresten, har Sverigedemokraterna i Kävlinge tänkt på att be amerikanerna om ursäkt för den miljöförstöring svenskarna utsatte hela Minnesota för under massutvandringen från Sverige vid förra sekelskiftet?

Ni kanske inte heller har tänkt på att era egna förfäder för ca 60 000 år sedan utvandrade just från Afrika där er egen vagga stod och så småningom för omkring 40 000 år sedan slog sig ner i de trakter där ni nu bor och har samlat på er ett fruktansvärt miljöskurk-arv genom årtusenden av ständigt ökande konsumtion.
Jämfört med det är ju tillskottet från dagens invandrare blott en försvinnande liten droppe i havet!

Tänk och skäms!
Hans Pedersen Dambo

Det här inlägget postades i Allmän politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *